Project

General

Profile

Documentation #46531

The default value of osd_scrub_during_recovery is false since v11.1.1

Added by Benoît Knecht over 3 years ago. Updated over 3 years ago.


Description

Since 8dca17c, `osd_scrub_during_recovery` defaults to `false`, but the documentation was still stating that its default value is `true`.


Related issues

Copied to RADOS - Backport #46586: octopus: The default value of osd_scrub_during_recovery is false since v11.1.1 Resolved
Copied to RADOS - Backport #46587: nautilus: The default value of osd_scrub_during_recovery is false since v11.1.1 Resolved

History

#1 Updated by Benoît Knecht over 3 years ago

I can't figure out how to add the pull request ID above, so here's a link to it instead: https://github.com/ceph/ceph/pull/36096.

#2 Updated by Nathan Cutler over 3 years ago

  • Status changed from New to Fix Under Review
  • Pull request ID set to 36096

#3 Updated by Nathan Cutler over 3 years ago

  • Backport set to nautilus, octopus

#4 Updated by Kefu Chai over 3 years ago

  • Status changed from Fix Under Review to Pending Backport

#5 Updated by Nathan Cutler over 3 years ago

  • Copied to Backport #46586: octopus: The default value of osd_scrub_during_recovery is false since v11.1.1 added

#6 Updated by Nathan Cutler over 3 years ago

  • Copied to Backport #46587: nautilus: The default value of osd_scrub_during_recovery is false since v11.1.1 added

#7 Updated by Nathan Cutler over 3 years ago

  • Status changed from Pending Backport to Resolved

While running with --resolve-parent, the script "backport-create-issue" noticed that all backports of this issue are in status "Resolved" or "Rejected".

Also available in: Atom PDF